Nadi Berdegup Laju

Normal ke kalau waktu mengandung(trimester 3) sekarang nie nadi berdegup laju? Sy asik kene marah ngn doc saje sebb nadi selalu berdegup laju.. Nk kata nervous x jugak.. Pening pon x ade.. Tpi tekanan darah ok je.. Ade sesape yg sama ngn keadaan sy x?

3 Balas

sama la sama dh 36week masih nadi 108 ritu 35week Dh warded semlam drip air garam bacaan dh ok,pi appoit dr kk kne mara sbb x mnum byk air😐,dr kata klo trus cmni hospitl plan nk induce offer utk 36week / caeser

Sy pernah sekali pegi klinik tetiba nadi jd laju.. Terus kna tahan kt klinik utk doc pantau..ada dlm 3-4 jam jgk la.. diaorng risau takot ada tyroid.. Alhamdulillah wat tyroid test result negatif..

Sy pun nadi laju jugak.. skrg pun 3rd trimester.. tp takde pulak doktor marah.. cuma kena pegi klinik 2 hari skli pantau..