Tak selera makan

Normal ke kalau selalu takde selera makan? Selalu skip breakfast . Lunch pun selalu lambat . Makan sikit je dah kenyang . Lepastu mula laa loya , sakit kepala nak muntah sebab lambat makan kan . Risau jugak ,makan pun yg bukan2 jee .

3 Balas

kalau tak sempat breakfast , atau tekak x boleh nak masuk makanan, boleh cuba susu ESP ,mmg sgt2 recommended. bukan setakat bagi tenaga ibu loya, boleh buat masker muka lagi, haa mana nak dapat susu mcmni ,jika berminat nak tawu detail boleh contact syikin @ 0135897073

4y ago

SELAIN PROMOTE BETTER SIS BANYAKKAN MEMBACA SCROLL UP DOWN . POST NI DAH SETAHUN