Saya dah 5 bulan tapi takde selera nak makan tapi selalu rasa lapar em kalau makan pun sikit jee

Normal ke ye macamni ? Kadang risau jugak takut baby tak cukup zat ke apa kan tapi bila scan alhamdulillah doktor kata baby membesar dengan baik tapi saya tetap takde selera nak makan sangat hmm #firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Balas

takpe normal. tggu lah dah masuk 28w nnt, makan mcm saka. sy pun dulu mcm ni jugak. skrg dah 30 weeks n baby pun sihat je alhamdulillah

1y ago

Tu lah kadang seronok tengok preggy mommny yang lain semua lalu je makan

sy 22week sjak 2/3 hr xselera makan

1y ago

Normal ke macamtu ye ?