Scan tak nampak janin.

Assalamualaikum all mommy, saya nak tanya selalunya janin start nampak pada week berapa? I baru check kehamilan tadi, Alhamdulillah doc cakap positif tapi scan tak nampak lagi, doc predict skrg pregnant dah week ke 6.

2 Balas

Ikot org sis. Kdg2 bru lg tu. Sy 6w pn bru nmpk kntung saja. 11w scan bru nmpk bby ngn heartbear. Sbar ye byk brdoa.

6 weeks awal sgt sgt lagi sis. Try lagi 2-3 mggu nnti inshaAllah nampak 😇😇