Tulang punggung sakit belah kiri

Saya sakit tulang punggung belah kiri..rasa nak gerak sikit pun sakit..baru 7weeks pregnant😭 Tanya doctor,doctor kata normal tapi sakitnya aduhh.. Ada tak any tips yang boleh diguna pakai untuk legakan sikit rasa ni? Tq semua.#advicepls #pleasehelp #bantusharing #pregnancy #firstpreganancy

1 Balas

cuba senaman kagel, minum susu 2/3 kali sehari

2y ago

Baik sis..Saya minum susu tapi segelas je boleh now sebab loya..doctor ada kasi ubat calcium,harap membantu lah..ni gerak sikit pun rasa nak nangis😞