Muntah teruk

Normal ke kalau masuk 4 bulan hamil tpi sy still muntah teruk. Sampai sehari dekat 10kali sy muntah. Langsung tak bole makan sbb terkeluar balik. Perut laparr sngat. Apa patut sy buat??? 😭😭

8 Balas

kalau cakap normal mmg normal, tp kalau dah sampai badan tahap lembik ja sepanjang hari, better jumpa doc, takut dehydrated sis, badan kita perlu kan air yg cukup utk kekal bertenaga, dan kalau sis makan, amalkan makan kerap tp dlm kuantiti sikit, yg penting jgn biar perut kosong ya.