Muntahh teruk

Muntah teruk sampai masuk ward. Doctor cakap tak ada air langsung dlm badan. Asyik muntah je, minum air kosong pun muntah teruk

Muntahh teruk
2 Balas

Dehydration.. Sy mcm tu juga dulu.. Sbb muntah teruk smpai xde selera langsung nak makan apa smua.. Moga awk n baby sihat 😘

1y ago

Awk akn sihat dear.. Don't worry ok🤗

You pergi check up dekat hospital ke klinik biasa je? Sebab i pun lembik selembiknya asyik muntah sekarang :(

1y ago

saya pergi hospital swasta, supaya dorang cepat rawat. better pergi hospital , nanti lembik sangat