Second Trimester

Hi ibu ibu. Nak tanya ada tak yang masuk second trimester baru start muntah muntah? Masa first trimester okay je 😭 Ni dah masuk 15w teruk pulak muntah sehari sampai lebih 10kali sampai takde isi dah nak muntah 😭

3 Balas

sama la kita , 1 trimester takde alahan . start masuk second terus lemau tapi saya on off . kalau rasa mual mual cepat2 saya cari buah masam or bancuh sanquik suam .

haii mommies. frst time upt double line. normal x 5 week klu g scan doc belum nmpak pape cuma dinding rahim tebal.. upt kat klinik pun postve.

5mo ago

Normal.. Scan 8w dh boleh nmpk jantung baby

cuba makan pil veloxin, beli kat farmasi. sesuai untuk morning sickness.