bersetubuh

Normal ke kalau husband tak nak bersetubuh dengan kite? Anak i dah 3bulan and kami tak bersetubuh since i hamil 5bulan. Bila ajak suami bersetubuh dia tak nak pula.katanya nak tunggu anak kami umur 1tahun baru nak bersetubuh.?aku ok je tapi macam takut juga..takut dia ada side chick yang lain..? am i overthinking or is it normal?

31 Balas

Bincang elok2 dengan suami..selalu lelaki ni nafsu dia tinggi tapi xthu laa suami sis..communicate is the best way to know something..Moga dapat selesaikan sis..

Hrm. Cm ada something wrong je.. tp aku lg la teruk sis.. bru 1mnggu x brsetubu ..aku da fkir yg bkn2 yg si suami bt mcm2 kt luar😅😅😂

4y ago

Adoii..lucu plk bacanya 😂

ohh..memang perasaan nak bersetubuh tu ad eh..saya pulak suami mmg selalu ajak tapi xde rasa langsung nak bersama sebab sakit bila dia nk masukkn.

4y ago

Eh...sedap mulot kata org xnormal ye nurse jadian..lain org lain la..jgn sukati nak judge org.

Tak normal tuh sis....klw dia tkt sis pregnant lge nnti kn blh bincang x pyh tggu 1 tahun kesian jgk dgn diri sendiri klw tggu gitu lama

Sabarnya suami sis. Suami saya sebaik je habis pantang terus minta. 🤭🤭

4y ago

sama la sis 🤣 suami tau sj da bersih dr period start la merengek minta 😆 1minggu je bertahan selepas tu kompom minta.. fuhhh ! hebat suami setahun bru nk bersama.. i is curigaaa 🤣🤣

Sebaiknya kena bincang.. kalau dia xnk sbb nk control ada caranya.. or ada masalah lain ka

Dia tak bgtau kenapa? Mungkin dia terasa hati, takpun dia risau sesuatu?

X normal mesti ada sesuatu yg dirahsiakan

Mana ada normal kalau begitu sis 🤣🤣 itu x normal. Mmm

X normal. Itu bukan lelaki klu dpt bertahan 1 tahun.