Sarat mengandung

Haaaiiiii semua...i nak tanya..macam mana ya nak tolak ajakan suami untuk bersetubuh..i sekarang tengah mengandung 8bulan..suami selalu nak bersetubuh tiap2 malam..i tak larat nak melayan..dengan perut i sudah besar sangat..i cepat penat..cepat letih..i tak sampai hati nak tolak permintaan suami...i tak tahu nak buat apa..#pleasehelp

1 Balas

bagitau baik2 yg kita dah mengah sangat dh nk melayan tiap2 malam. mungkin kurangkan sikit kekerapan tu ke