Suami ajak bersetubuh

Aslm nak tnya.. suami saya hari² minta bersetubuh tapi saya tgh mengandung 8w1h.. and ni anak pertama.. dgn alahan mau muntah, rasa tak sedap badan.. rasa letih.. tak tahan dgn bau badan org.. berdosa ke kalau sy tolak dlu smpai semua alahan² tu tkde ? 😔

6 Balas

selalu di awal kehamilan kita kene berjaga2 sbb tak tahu lagi keadaan nya mcm mana,sllu klu tanya doct boleh je bersama tapi kita as perempuan je phm dgn pening muntah lagi kita bukan saja2 nk tolak.kite tolak bersebab,sis need to have a talk dgn suami.explain kat die ye mmng bole bersama tapi act x digalakkan smpai trimester kedua itupon kene tgk kandungan kita mcm mana.explain kt husband tau,ckp kt die bg phm.

kalau boleh sis elakkn dulu la sbb msih awal tu takut berlaku apa2...sis kena bincang baik2 dgn suami...minta suami faham keadaan kita ....ni pun anak dia jugak kan...harap dipermudahkn urusan sis....

Katanya 2nd trimester selamat sikit,..... 1st trimester dgn mual n muntah... Tak larat sgt.... Sabar2 la en abg

bagi En Suami baca artikel2 yg trimester 1 kena berjaga2 ...sy mcm tu lh ...Alhamdulillah Suami faham 😁

kalau yg ni suami kena main peranan la. xde nya berdosa sis. ckp elok2 dgn suami ok.

Boleh bincang elok2.. ada byk cara nak layan sexual suami..