Bersetubuh

Boleh ke bersetubuh ketika diawal kandungan baru 5 minggu takut keguguran #ingintahu #firstbaby

3 Balas

kalau boleh elakkan dulu.. sy msa awal prgncy husben always nak besama.. after that prut asyik kram.. n at 12weeks dpt thu bby dah tkde heartbeat n dah stop berkembang.. bbrp hri lepas tu bleeding n trus keguguran

saya Dr awal hingga akhir bersalin bersama terus.. asyik bernafsu setiap kali suami belai or usap perut... pelik sangat bersalin operet.. malu2 doktor katanya sempat lg tu..

Takde masalah pun asalkan tak terlalu ganas or buat posisi yang boleh affect kehamilan..