normal ke kalau bawah perot tuh sakit sgt , nari dah 31minggu . 2hari lepas 3kali kena selok tapi tkde jalan . sampai koyak pangkal rahim ? tanda tanda dh kluar tapi kena halau balik ?

2 Balas

Mgkin sbb sis ngadu skit bwh. Tu dia selok sbb dia ingat sis dh ade tanda nk bslin.. Org ckp normal. Smkin dh nk dkt ni.. Sy 34 mggu pun. Jln dh skit Sgt.. Ase mcm kpla tu nk kuar Sgt.. Skit Sgt at ari2. Tpi nurse ckp normal. And alhamdulillah air ketuban x pecah n x de pndrhn.. X brni lh pi jmpa or hospital ckp sakit.. Nnti dia seluk awl2. Sis kena bnyk reht tu..

5y ago

Yg mcm. Mlut itik tu kd

Koyak pangkal rahim ?? Tak serious ke sis ?? Mcm mne tahu boleh koyak 😰

5y ago

Seramnya .. pastu doc ade ckp pape lagi x sis??