Help me :/

Sy confuse skrg ni . Semalam sy tk dpt tidur , tak selesa sgt , dgn perut mengeras & ada rasa sakit sekejap² bawah perut . Ada sakit kuat kt rahim tapi sekali je . Sy tk pandai nak kira tanda² antara contaction & braxton hick tu . Buntu sgt 😫 first baby & tkde pengalaman lagi 😭 . Tlg sy , sy nk tahu mcm mana nak kira tanda² tu , sy skrg ni 31minggu . Takut dah ada tanda² tapi sy tk perasan ke . #firstbaby #ingintahu #1stimemom #seriusnanya #jangandibully

1 Balas

jika perut puan kerap mengeras stiap 5 minit ..puan kena pergi ke hsptl asap utk dptkn rawatan..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

3y ago

alhamdulillah . dh bersalin 21/04 🥰