4week 5day hamil dah xde selera.

Normal ke kalau awal sangat hilang selera makan?? Takut jadi pape kat baby sbb skrg ni lgsg xde selera. Perut rasa lapar tapi mulut and tekak xbleh terima makanan. Kalau paksa muntah balik. Makan buah and minum air je.. Mampu

15 Balas

Normal. Saya pun macam tu, sekarang dah 9w masih tak berapa lalu. Folic acid jangan skip tau.

2y ago

sy mmg xboleh telan zinco tu sis 😅 pening kpala lepastu muntah😣

normal jak saya sampai 4 bulan baru ok semua boleh mkn sekarang pun berselera jak

Normal je tu. Sy dulu pon camtu. Lau x leh telan mknn nasi amik la buah.

normal. jgn skip folic acid. makan je apa yg boleh walaupun buah

normal