kaki bengkak

Normal ke kaki dah start bengkak 36w? Semalam pergi checkup tak bengkak lagi. Tadi husband tegur baru perasan

10 Balas

Sy pertma kli bgkak msa 34weeks.. Tp dia on off.. Biasanya klo duduk lama dlm sejam dua begkak lah.. Pastu pergi baring skjp dah kurg begkak.

normal sis... same laa sye pon bengkak... 4kali ngndung.. ni baru first time...nak gelak tgk kaki sndiri...

4y ago

Tu la. Kembang semacam😂

Saya 36 week kaki bengkak.. 37w3d dh bersalin... kaki surut bengkak masa hry ke 5 pantang

4y ago

Sama la. Lepas bersalin bengkak sekejap. Dr suruh pakai compression socks

Sy baru 25w dah bengkak 😅especially kalau tergantung... Makin naik bengkaknya..

Sy 35mggu bru kaki start nmpk bgkak...bulat²..husband tegur kaki mcm budak² je

Sama sis.. Saya 36week kaki dah mula bengkak

Normal...sy pon sma...skrg dah 37w3d

4y ago

36 tu da bngkak slow2..

Normal sis ☺️☺️☺️

Normal