Kaki Bengkak

Sy nak tnya normal ka kaki dah start bengkak? Skrang baru 32week. Ramai org tegur, org ckp selalu dkat bersalin baru bengkak. Tp sy kerja, banyak berjalan, berdiri, turun naik tangga.

2 Balas

Normal sebab awak bekerja dear. Saya pernah sakan sangat berjalan sana sini 1 hari tu, memang bengkak betul kaki. Tak semestinya time nak bersalin baru bengkak.

2y ago

tq sis info ❤️ firsts baby takda pngalaman lg. itu yg risau ja

normal sbb aktiviti awak bnyk berjalan berdiri turun tangga tu. masa duduk/ baring rehat atau tidur, tinggikan kaki ya. Jngn bg diri penat

2y ago

tq sis atas tips nya ❤️❤️ okay sy cuba buat