Kaki bengkak (15weeks 5days)

Ada mommy kat sini yang kaki dah start bengkak? Sy baru perasan kaki sy dah start bengkak tapi tak terlalu ketara. #firstmom #firstbaby

3 Balas

saya 13 week hari tu dah start bengkak kaki sikit..tu pun sebab travel jauh duduk dalam keta terlalu lama dgn sejuk nya pastu duduk kaki tergantung tak kena lantai..so sampai2 destinasi kluar kereta baru saya perasan kaki saya bengkak sikit. so tido malam kena letak kaki atas bantal bagi tggi.. insyaallah reda lepas tu.

12mo ago

I see. Jalan jauh pun salah satu faktor kaki bengkak ye. Faham2. Tq sis

bengkak sebab banyak berjalan ke sis? tidur malam, awak tinggikan kaki tu, alas dengan bantal ke.

Da minum air gula? Apa result?

12mo ago

Belum minum lagi. Nurse kata 28 weeks baru minum. Sy memang kurang minum manis.