26 weeks 2 days- baby xaktif

Hi..normal ke if baby xaktif gerak 26 weeks... Subuh td baby ada gerak...pastu sy tido 10 pg-12tgh..mayb time tu baby ada gerak..tp sy xprasan..n lepas tu dr pkl 12 tghhari smpi skrg ni..baby xgerak...xaktif...dah mnm air sejuk..dh try cuit perut..baby xgerak jgk..iktkn 28 weeks br kira movement baby kan..mcm mana nk tau if baby ok k x 26 weeks ?

1 Balas

Kacau lagi. Dia tdo tu.. Hehe. Baring rata. Kacau2 perut tu. Cari badan dia ke kaki dia ke. Smpi gerak. Ada tu. Nyenyak sgt tdo.. ☺️