Risau baby xaktif??

Hi mumy..sy rse hepy je ble org post pasal baby aktif bgerak..sy mgand0ng dh 27 minggu baby first tp baby xaktif bgerak kdng 1 ary tu..waktu petang je baby gerak..tu pun boleh kira brpe kali je dy gerak..risau sgt baby de pape..sbb baby first jd sy xberapa tau..org ckp mukin perut sy tebal tu yg xberapa rasa..??risau sgt. Ble cek dkt kk cuma cek jantong baby je.

1 Balas

Kalau ragu2 blh je pg hosp utk kepastian

4y ago

Tulh sblm ni dy soh tungu sblan tok rse lebih kuat..tp ni rse tp xbrpe kerap..risau tkot de pape..