tiada alahan ketika mengandung

Normal ke hamil tanpa alahan.. Rilex je takde muntah2 pon.., ada tak yg mcm sy? ?

11 Balas

Alhamdulillah tahniah sebab tak mengalami alahan..sy alahan sampai 4 bulan..nasik memang payah nak telan,roti pun nengok jenis roti,minuman milo,coklat semua abis keluar semula..always rasa penat dan kuat tdo..Alhamdulillah skrg dah ok dah mula berselera..

5y ago

Alhamdullilah sis.. Sy cuma risau sbb anak first ade alahan, cume yg kdua ni alhamdullilah laa takde alahan dri tmster prtma n tmster kdua.. Risau juga klo ade ppe ngn bby sy.. Dlu je mula2 ade muntah2 tu pn sbb x blh lmbt mkn msuk angin.

Saya dari pregnant anak pertama sehingga anak ke4 skrg ni mmg x ada alahan.tu sbb kdg2 saya x sedar saya mengandung.lebih2 lagi bila menstruase irregular.

5y ago

Yalah puan...aamiin... mmg rezeki dpt semua anak perempuan

Sy mgandung pertama, mabuk sminggu jew, tu pn da 3bulan, skunk yg kedua langsung xmabuk 😂

Saya.. Alhamdulillah skg dh 35wks2d xde rasa apa² alahan.. Berselra lagi ada ni. Hahahaha

Sy da 19 weeks....alhamdulillah...xde alahan spanjang mengandung ni😊

Sy dri ank first mmg xde alahan..ni preg ank 2nd pun xde alahan langsung😊

Sy pregnant anak 1st,now dah 8bln.. Xde alahan lgsg.. Alhamdulilah..

5y ago

Sy anak kedua tu yg risau.. Lngsung tkde alahan hihi.. Ingtkan sy sorng je.. Kndungn pn bru 4bulan Alhamdullilah.

Masuk trimester ke2 bru tiada alahan cum rasa letih

Alahan sy semua ayah sy amik 😅..

Selagi blum bersalin, blum bleh rilex lg 😁 bila2 bleh muncul alahan tu

5y ago

Btol2.. Hiii.. Sy pn ingt sy dh terlepas alahan.. Sekali masuk trimester ke 2 lg teruk 🤭🤭