Perut xnampak

Normal ke hamil 30 weeks tp perut xnampak. Tp scan doc kAta ok baby membesar ikut sepatutnya. Sy mmg badan jnis berisi dr dulu. Risau pulak bila semua kata mana perut? 😅

3 Balas

Maybe sbb badan da berisi da tak perlu ruang tambahan dah utk tumbesaran baby. Kalau jenis yg kurus time2 ni sakit perut nak menegang utk jd besar plak 🥲. Sedang alami dan sangat siksa ya mcm kne tarik2 rasa huhu. 8 bulan ukuran 34cm.