scan 6 weeks

Sy pergi scan 2D kt swasta, kandungan 6 minggu kantung ada tp jantung xnampak, normal ke kalau xnampak jantung kandungan 6 minggu?

7 Balas

saya scan 6w6d nampak janin kecikkkkkk sangat. Org lain 6w siap ada heartbeat. Saya tunggu sampai 9w baru nampak baby and heartbeat. Lain org lain. Kalau saya nasihatkan tunggu 8/9w, dgr je heartbeat masa scan swasta terus ke KK ambil appointment buka buku pink 🫶🏻

Sy pun 7week xnampan baby lagi,,ada bleeding on off,bkn heavy bleeding la juat spotting..jumaat ni ada temu janji dengan doc,harap2 msa tu nampak la si kecik tu,,suka tau dia nyorok2 hahahah,ibu2 doa kan sy ya😊😊

Saya masa scan 6w pun nampak kantung dan janin kecikkk sangat tak nampak heartbeat lagi. 8w baru nampak heartbeat 💓

sy 3kli scan 2kk 1kli swasta kantung sume xda dh 7minggu agak2 trlalu awal ke

2y ago

sis sama cam sy , cuma baru ni sy ada bleeding sikit je dlm 3titik cmtu , doc da suspect sy ectopic 😭 ya allah harap la tak , sbb kndungan pun baru lg ank first baru 6w

Normal. Repeat scan 2w lagi..

Normal

normal