Perut xnampak

Normal ke hamil 30 weeks tp perut xnampak. Tp scan doc kAta ok baby membesar ikut sepatutnya. Sy mmg badan jnis berisi dr dulu. Risau pulak bila semua kata mana perut? 😅

3 Balas

First pregnant ke? Kalau first normal je wak macam saya dlu. Asalkan bby ikut graf dia membesar dah ok. Saya pregnant kali kedua baru nampak perut membesar😄

4mo ago

samala sekarang pn org tgk still nampak macam bby bru 4 bulan tp sebenarnya kandungan dh 7 bln (31weeks)tp doc ckp kandungan oky cuma hb je low😅#firstbaby