Hai, nak tanya saya pregnant 23 week tapi still tak nampak perut.

Normal ke first baby?

2 Balas

Normal sis , lain orang lain badan nyaa . As long as doktor cakap sis dgn baby sihat tiada masalah cukup untuk hilangkan risau atau tanda tanya dipikiran sis . Positive mindset tu penting , untuk sis jaga diri sis & baby . 7-8 months maybe akan nampak baby bump . Don’t worry .

Normal je. Saiz perut bergantung berat dan ketinggian si ibu, lebih lagi kalau first pregnancy. Yang penting baby membesar ikut minggu.