Pregnant 21week

Hai semua nak tanya pregnant 21week normal ke tak nampak perut sangat. Btw saya first pregnancy.

2 Balas

sayaa pun preg 21weeks juga sis , perut taknampak sangat .. sampai orang takpercaya saya preg 😂 but org cakap firstmom mmg mcmni , so kita just enjoy je waktu preg ni .. asalkan babyyy sihatt hehe

5mo ago

sy pon sme. tak nmpk sgt. SIL ckp kecik sgt. Tp okay je sbb bila scan, usia kandungan tu betul.

normall sbb kdg ikut bdan ibu kdg ikut bdn ayah

5mo ago

Normal. Saya memang badan kecil, orang pun ramai kata tak nampak sangat. Saya pun 21 weeks. Lgpun first pregnancy. Saya enjoy je, hamil lepas hampir 7 tahun tunggu, ibu tak kisah la asal awak sihat.