perut kecil

hai saya nak tanya ,saya almost 23 week about 5 month tapi perut masih kecil ,normal ke tu?

2 Balas

Normal sis , lain orang lain badan nyaa . As long as doktor cakap sis dgn baby sihat tiada masalah cukup untuk hilangkan risau sis . 7-8 months maybe akan nampak baby bump , kdg 9 months pun ada yg baru nampak . Positive mindset tu penting , jangan pikir sangat benda yg tiada kaitan . Banyak membaca & do’s positive side .

Klu dktr/nurse tak cakap apa2, means normal lah. Janji kandungan sihat.