normal ke kalau takda morning sickness?

normal ke ek. kalau kita takda morning sickness. loya muntah alahan dengan something. n betul ke kalau takda semua tu mybe baby tu baby boy. hahaa primid ?

22 Balas

Saya 1st time mengandung langsung xde alahan..xde ngidam...alhamdulillah..

Normal.. Sy masa preggy pon x de Morning Sickness.. Alhamdulillah..

Normal..kawan saya..4 kali mengAndung..tapi semua takda morning sickness 😁

normal sis..saya 2x pregnant..anak boy dan girl tiada alahan..☺️

Sy takde alahan langsung. Scan2 nmpk burung., yg alahan suami sy.,

Normal ja.. ada teman tak kena morning sckness pon..

Hi mommy. Xlah. Sy xde alahan baby girl. 😁

5y ago

alamak yeke. hahaaha 😂

Normal jeee...saya tak Ada pun..

Xbtol pun.

Normal je sis ..