kalau pregnant 2 bulan takdak alahan morningsickness tetiba harini muntah selalunya berapa weeks ?

atau ikut setengah orang je ? ka ada yang morning sickness 3-9 bulan ke atas baru dorang morningsickness ? sepanjang awal sy mengandung takda lagi alahan morning sickness please share sikit?

3 Balas

lain org lain2 sis. ade yg alahan masa awal2. ade yg tgh2. ade yg hujung2. ade yg spnjg preggy alahan pun ade. ade yg spnjg preggy langsung x alahan pun ade. sy alahan masa awal2 preggy dlm sebulan lebih cmtu. xleh nak agak jugak alahan stiap org brp lama. sume random. even setiap pregnancy pun xkn sama. ni dh hujung2 sy dh mula muntah angin balik kdg2. mmg tahan jela huhu

1y ago

sabar ye sis. yg penting u bykkn minum air n still makan jugak wpun sikit. :')

Ade org y morning sickness smpai 9 bulan.. Semua berbeza.. Moga tetap kuat dan bertahan ok

Dari awl smpai akhir alahan, xsme setiap org