kerap lapar

normal ke dh masuk 4 bulan kandungan selera makan bukan main membuak buak , dlu msa awal pregnant xda selera asyik mutah loya smpai berat turun.. mommy² prnh mcm tu ke

9 Balas

Mmg mcm tu kot..hihi. Sy awl prgncy morning ok tpi afternoon mula la smpi ke mlm. Asyik muntah..smpi ngis² tekak pn luka,pedih muntah cmpr drh. Tpi lps 4bln ke ats ni..terasa mcm ada naga dlm perut ni...mkn,mkn,mkn ja. Mlut sntiasa rsa maw mngunyah walaupn perut da rsa sesak dn knyg😂😂😂😂