kerap lapar

normal ke dh masuk 4 bulan kandungan selera makan bukan main membuak buak , dlu msa awal pregnant xda selera asyik mutah loya smpai berat turun.. mommy² prnh mcm tu ke

9 Balas

Sy suami start blh suspek sy pregnant sbb tgh2 mlm suka soh dia p tapau mkanan...masa tu dia dah syak dah sy pregnant...tp sy xpcaya...last2 buat upt mmg btl pregnant...lps tu start alah dkt sebulan mkn kat kedai je...sbb xleh msk n xmkn nasi tau..mkn mee bihun cmtu je....skrg dah 17w br beselera blk....hormon ni...untung kita alah xlama sgt...ada org smpai 6-7 bln still xde selera n muntah2