Cirit birit

Normal ke dh 2 hri cirit birit? Skng dah 36w..

1 Balas

apa yg sy baca dlm artikel2, cirit birit tanda awal nak bersalin tu.

2y ago

Sama2.. tanda suruh bersedia lah tu.. 🥰 mudahan semuanya berjalan lancar dgn baik tanpa mudarat. minum air kosong secukupnya supaya tak dehidrasi. masa saya 32w, sy CB 12 jam. saya makan pisang, epal, yakult less sugar, makan nasi putih ,biskut cracker,minum air suam hampir 3 liter. CB elok sendiri. oh ye sy tak perasan puan tulis CB dah 2 hari. kalau berterusan 48jam, better jumpa doktor ya.