Baby Cirit Birit

Nak tanya , Ada tak ubat untuk baby 7 bulan cirit birit ? Dh 3 hri ni baby cirit birit

4 Balas

Kena cari punca knape baby cirit birit. Dr pemakanan @ susu die @ penyelengaraan makanan dan susu die. Bila awak tahu punca die, awak boleh tackle dr situ. Tp kalau baby dah dehydrate teruk Sgt @ nampak x bermaya, pergi terus ke hospital.

Hi, tiada ubat untuk baby cirit birit. Puan perlu check semula pemakanan anak termasuk penyusuan. Keep baby hydrated. Kalau baby demam, tak aktif, dehydrated, dan ciritnya berterusan sila pergi klinik ya.

kena bawak klinik puan. kesian baby sakit perut lama2. if dah dpt ubat, cuba adjust makan/susu pulak ya.

sis nak tanya camana keadaan baby awak . saya hadapi benda yang sama 🥹