Perut kembung dan berangin

normal ke dari awal pregnancy sampai sekarang week 12 perut sentiasa berangin dan kembung. walaupun makan ontime. time malam nak tido lagi rasa xselesa dan perut kembung

28 Balas

Normal sis, saya 1st trimester asek sendawa n kentut. Pastu masa 2nd trimester dah kurang. Tp jd blk bila 3rd ni siap pakej pedih ulu hati

3y ago

Sy pn sama. Asyik sendawa ngn kntut. Mcm tnda2 period gitu. Bila test, Alhamdulillah positif🤲😊