Kembung perut perut berangin

normal ka 8weeks perut berangin ni? rasa nak muntah, nak kentut semua ada 😅

14 Balas

normal.. hehe.. bila kandungan membesar lg susah kentut buang air tu(pengalaman sy) . Syukurlah bila dpt sendawa, kentut, buang air semua tu. jngn di tahan2 tau. 😁 enjoy the pregnancy journey 😀

2y ago

🌻

saya selalu kena macam ni. usia kandungan 7 weeks 4day. suami redha ja bini kentut 😂

normal sis.. sy 13w pn senang masuk angin.. dh mcam baby rasa nye kejap2 kembung

Rasa pedih hulu hati, gastrik.. Sendawa, minum air je muntah.

2y ago

Awak buat mcm mana klu jd mcm tu.. Ada tips x.. Saya dh x larat dh nk muntah.. Rasa sakit mcm terbakar kt dlm dada n sakit tekak.

haah wak,, org ngndung mmg senang masuk angin badannya🤭

Saya pun perut berangin kembung. Asyik2 kentut je.

Normal sis.. Sy dulu slalu sapu minyak yu yee

normal. so mkn skit2 tetapi selalu ok sis.

same.... ☹️

normal sis