Perut Berangin Kembung Early Pregnnacy

Assalamualaikum, boleh x sy minum gaviscon? Perut berangin rasa xselesa sgt, nak tdoq pun xboleh.. Jdnyaa sy letih sgt skrg, selera makan pn xdak sbb dh kembung perut. 😢🙏

4 Balas

Waalaikummussalam. Sebelum makan apa apa ubat atau supplement, sila rujuk doktor dulu ya puan. Boar doktor check keadaan semasa puan Dan sarankan solusi Yang terbaik berpatutan dengan keadaan semasa puan😊

Sy pun nk tau bnde ni. Dlu belum pregnant mmg sy mnum gaviscon. Skrg ni perut kembung je. Nnt kena tya Dr atau pharmacist

saya selalu jolok tekak muntahkn apa ptt sblm mkn.. klu x mmg xboleh mkn.. angin tolak..

Boleh..saya dah tanya doctor