Sesak nafaS

Normal ke dari awal kehamilan sampai sekarang sy 26w rasa penat tu tak pernah hilang... Sampai sesak nafas.. Sy berjalan 3 4 langkah pun penat.. Macam dah sarat sangat... Sy baring tak buat apa pun rasa penat 😓😓

3 Balas

Sy lain pula.. 1st trimstr ok je.. Tk rasa penat malah boleh buat kja2 rmh cm biasa.. Sekali dh msuk 2nd trimestr tetiba bdn rasa semacam.. Cpt penat, kdg2 tk selesa bnafas biarpn sdh berehat.

Kalau saya pulak baru masuk 34minggu jalan baru ja dalam 100meter mengah dia tu allahu

Hb awk ok ke?? selalu kalau rasa mcm tu hb rendah bwh pd 11.

3y ago

hb ok... tekanan darah semua ok.. ni tunggu hari nak bersalin.. penat dan sesak nafas tu tak hilang pun.. 😑