sesak nafas

normal ke sesak nafas , saya dah 27weeks tapi nafas tu sesak sampai duduk terlentang baring semua tak kena #f1rstimemom

2 Balas

Time pregnant mmg akan cepat penat sampai tercungap2 tu. Tapi kalau sampi susah bernafas tu sis pergi lah klinik. Risau pulak mcm kes baru2 ni yg meninggal masa pregnant 8 bulan tu. Semoga ibu dan baby dipermudahkan urusan

7mo ago

Betul.. Lebih baik pegi klinik chek..

Tk, kena pegi cek. Sy dulu nadi laju terus kena warded. Kt ward ramai yg sesak mcm sis. Sy nadi laju tp rasa diri sihat je. Risau suspect darah beku kt paru2.