12 weeks / 2 bulan setengah

normal ke darah keluar? bukan darah ketul tpi fresh blood, Pergi hospital die cume cakap spotting sahaja, Then tk bagi ubat ape ape cume dia cakap darah bukan dari rahim tpi dari badan ibu?

1 Balas

Hi sis, selalunya kalau ada apa2 discharge dari bawah memang kena rujuk doktor. O&G biasa akan ambil serious benda ni. Kalau sis dah scan doktor cakap okay then takpe. Kalau sis tak yakin, boleh seek for 2nd opinion.