darah ketul dan darah fresh

Assalam ibu2 sekalian..sy bru sahaja kegugurn minggu lalu..adakah normal tiba2 keluar byk darah ketul2 dan fresh blood selang 15-20min

1 Balas

If rasa dlm tempoh 15min penuh 1 pad.then tukar pad baru penuh lg dlm tempoh 15min ke 20min better ke hospital terus.takut tumpah darah.sy pun bru gugur juga

5y ago

Sy dah msuk minggu ke 2 gugur..n ni kali lah ptama kali byk darah ketul keluar n fresh blood..sy ada tnya nurse kenalan..sy tkar pad ke 3 bru drh n ketul drh pelahan jd normal cm period..sbb sblum ni skit jak keluar.