Bila baby akan masuk laluan

Sekarang saya dah 36 minggu tapi baby masih belum masuk laluan. Normal tak? Biasanya berapa minggu baby akan masuk laluan mengikut pengalaman mommy mommy semua? #firstmom #ingintahu

1 Balas

tgk pd aktiviti awk dear. sy 34w bby dh masuk. kerapkan exercise utk ibu pregnant, brisk walk..buat mana yg mampu.

4mo ago

saya kerap sangat sangat berjalan. tapi tak buat exercise. risau lah pula. saya nak try buat exercise lah. terima kasih sis