Tak boleh minum susu

Normal ke cirit birit bila minum susu masa mengandung?

3 Balas

Minum atau xminum tu biasa je. And cirit birit pon perkara biasa jugak. Sy pon bru je mggu lps cirit birit. Tp baby ok je. Aktif. Itu normal. Awk cubalah minum susu HL original flvr. Sy slalu mnum susu tu msa first pregnancy.Tp prgnant kalini xsuka / malas nk minum susu n buah. Hehe

3w ago

ooooo nanti saya try. tq info

Cuba awak minum susu yg lactose free away fresh milk from farm fresh. kadang2 mungkin badan kita tiba2 jd lactose intolerant sbb perubahan hormon atau diet

xnormal

3w ago

depends dengan u . kalau mcm i , doctor i sarankan minum susu banyak . shri smpai dua kali sbb bdan kecik sngt . so far skrng hb elok je tk pernah sngkut since i consume susu friso mom and add on some supplements. smpai skrng okey je .