susu mengandung

Hai.. Mommy n bakal mommy... Saye pregnant 4bulan.. Ada minum susu anmum.. Tapi cirit birit selalu.. Sembelit.. Tak boleh minum. Cuba pula susu dutch lady coklat. Sama juga cirit birit sakit perut.. Adakah maksud tak boleh minum susu

12 Balas

Samalah. Saya minum susu anmun cirit birit tapi ada yang kata elok sebab dia bagi elok sistem pembuangan . Tapi ada yang kata try kurangkan sukatan susu. Saya try kurangkan dan allhamdulillah cirit birit kurang

Sy first trimester minum susu kambing shj. Tapi yg pasteurized punya la. Alhamdulillah morning sickness mual muntah semua takde.

Mgkin sis lactose intolerance.. cari susu berasaskan kekacang.. sy lactose intolerance, susu HL sy boleh minum..

sama saya. tak boleh minum susu putih. kompom cirit. mgkin panas

try frisomum dia ad bhn y bleh elak smbelit

sy hritu mnum frisomum..okay tkde masalh

Saya minum freshmilk dr farm fresh

Mommy try fresh milk or fernleaf...

Sy pn cirit minum susu enfamama...

Cuba hl ke lazz kw maaeZ