Bengkak Kaki

Normal ke bila pregnancy dh masuk 35weeks dan ke atas,bengkak kaki x surut dh?sbb b4 ni pg kaki ok,ptg balik kje kaki bengkak tp bila baring jp kaki akn ok semula.x pn,tdo mlm bangun pg kaki akn surut bengkak.tp dh masuk 35weeks ni bangun pg kaki x surut pn bengkak..?

2 Balas

Normal sis..saya pun mcm tu..lagi teruk wktu pagi tangan bengkak x boleh mengenggam..😂

Aah normal. Bila nk msk 9buln bgtulaa haa. Sma la kitaaa, kaki rsa pelikk

5y ago

Sma la, anak ptma juga ni haa. Kita la rsa pelik skit bila mai dh bgkk² ni