kaki bengkak 36week

Ada pernah alami kaki bengkak? Ada tips x nk surutkan..dh try guna stokin n tinggikn masa tido tp x surut²?kaki tangan kebas n bengkak..pepagi bangun tido muka pn bengkak..help kalo ada tips? 1st pregnancy xde experience..

2 Balas

sy pun 36 week.nurse nmpk muka sy mm da mengembang, kata nya da dekat2 nak bsalin,.smoga d prmudhkn nya.

4y ago

Ooo tu tanda nk dkt² dh yek..nurse x ckp plak kt sy😅 ok tq sis..moga di peudahkan gak utk sis😊

malam2 tido tinggikan kaki dgn bantal. relaks sis ia normal.

4y ago

Dh tinggikan pn same bengkak x ilang..tq sis😊