kaki bengkak

Salam mommys2 semua..bahaya ke kaki bengkak tak surut2?..tdo bg tinggi kaki pun still bengkak juga..surut pun sikit je..bengkak nye smpai ke betis..skrg dh 36weeks

kaki bengkak
3 Balas

Saya masih preggy anak ke tujuh kaki bengkak mcm ni juga. Puas la letak kaki tinggi2 Masa tidur. Urut dgn myk dsb tp mmg xsurut.. lps bersalin je trus surut kaki saya.. xyah tunggu Berurut pun.. cuma just cek tekanan darah selalu juga takut simpton tekanan darah tinggi.

Org kata klu kaki bengkak, pastu surut balik, tu tandanya nk dkt bersalin 🤭🤭 Blh try tips ni, pemknan pun kne jaga ☺ https://my.theasianparent.com/kaki-bengkak-ketika-hamil/web-view?utm_source=search&utm_medium=app

sya 38 mggu xada kaki bkak... xprh bkak kaki...