Nangisssssss

Mommies saya nak tanya. Ada tak yang tetiba rasa sedih & rasa nak nangis. Duduk sorang2 tiba2 datang sebak tu. Lepastu tau tau nangis. Takde sebab langsung. Lepas dah nangis tu rasa lega betul. Eh pelik betul lah😭 ni tanya pun sebab baru lepas nangis. Setakat ni dah 3 kali lah nangis tak ada sebab macamni. Tak faham lah😭😂

2 Balas

biasa la org prgnt nie emosi tak stabil , masa awal sye prgnt pun mcm tu jugak😂sikit² nak sedih pastu nangis .. sampaikan tgk husbnd tido pun boleh nangis .. tapi lama² dia hilang sndiri perasaan mcm tu

12mo ago

Eeeee sama la😭 tengok husband tido pun nangis. Apa yg sedihnya entah la. Pelikkkkk HAHAHA rumit betul. Nasib baik ada geng. Kira normal lah ni😂

ada, saya la tu. hahaha nangis sbb tkde sebab. saje nk nangis 😂 ni kalau cite kt org, diorang semua tk paham, kate kite ngade2 la apela. tapi kite je paham ape kite rasa hahahhaha