estimated berat baby

Assalamualaikum iih... Kandungan saya kini 38w4d... Berat baby estimated 2.5++kg... Ibu2 pulak share la sama2 berat baby dlm kandungan..... Risau jgk kecik.. Tp kata doc.. Normal..

1 Balas

Masa scan 37minggu. Berat baby saya 3.03kg. Dokt cakap besar skit. Tpi tk tau lah. Riso gak saya pun

4y ago

Skrang saya dh 39minggu 2hari. Tk tau lah berapa berat baby. Baik sis, terima kasih atas nasihat. Saya gdm on diet control. Takut baby besar😣