Bayi 9 bulan tk bole merangkak lagi? Normal ke

Normal ke bayi lelaki 9 bulan tk merangkak lg? Tp mngesot laju je. Baby ade guna walker. Duduk smua okay.

9 Balas

baby saya 9 bulan, sda merangkak, angkat badan dia untuk berdiri. masa cucuk 9 bulan tu, nurse ada pesan, baby walker tidak digalakkan and paediatrician pun memang tidak galakkan untuk pakai baby walker. anak saya dua2 pun tidak pakai baby walker walaupun nenek dorang suruh belikan😅. tapi memang betul la setiap baby, lain development. kalau mummy masih risau, rujuk la pakar kanak2