Nak tanya baby korang ada tak yg berjaga mlm 11pm-4/5am..lps tu merengek tolak BF

Bby sya sejak masuk sebulan dia da mula brjga mlm 11pm mula bngun mnta susu lps tu x tdur.. Dlm tempoh dia berjga tu akan ada masa dia merengek tolak Bf, sdngkn biasa xda msalah dgn BF.. bila wktu bjaga tu ja dia tolak bf.. Siang dia akn tdur ja.. Bngun utk Bf mndi dan tukar pampers lpa tu tdur balik..

1 Balas

mungkin baby dah confused waktu tidur. sebab dari cara awak cakap dia tidur je siang. kena adjust waktu tidur bagi dia berjaga siang so malam boleh tidur